זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 חבילת אטריות ספגטי, מבושלות במידת אל דנטה
- 1 בצל לבן גדול, חתוך לקוביות בינוניות
- 2 קישואים מוצקים, עם קליפה, חתוכים לקוביות גדולות
- 1 כף אורגנו
- מלח
- 5 כפות רוטב צ'ילי מתוק או חריף
- שמן - לטיגון
אופן ההכנה:
במחבת, מחממים שמן ומטגנים את הבצל. מוסיפים את הקישואים ומערבבים יחד בעזרת כף עץ. מוסיפים את האורגנו והמלח ואז את הספגטי המוכן. מערבבים שוב, מוסיפים את הצ'ילי ומערבבים שוב יחד. מגישים חם.
הצגת כל התגובות