זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1 בצל, קצוץ דק
- 1 קישוא, קצוץ דק
- 15 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
- 4 פטריות שמפיניון טריות, קצוצות דק
- 3 שיני שום, קצוצות דק
- 400 גר חזה עוף, קצוץ דק דק
- 2 כוסות בורגול, מושרה ומסונן
- מלח ופלפל
- 1 צרור שמיר, קצוץ דק דק (רק העלים)
- שמן - לטיגון
אופן ההכנה:
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את הקישוא, העגבניות, הפטריות והשום ומערבבים. מוסיפים את חזה העוף הקצוץ ומערבבים עד שהוא מקבל צבע לבן. מוסיפים את הבורגול המסונן ומערבבים הכל יחד עם מלח ופלפל. מוסיפים את השמיר הקצוץ, שוב מערבבים ומגישים חם.