כיכר השבת

באנו לשדרג

מתכון לחזה עוף צלוי עם אננס וקרם קוקוס - ובמילה אחת: פינוק

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה מנה קלילה, מהירה ועם זאת, מיוחדת, שיכולה לבוא כתוספת ליום שבו אתם מכינים מרק, כעיקרית בשבת ואפילו לאורח שבא בהפתעה. שימו לב! כדי לא לייבש את חזה העוף, מטגנים אותו עד שצבעו הופך ללבן בלבד וכך שומרים על טעמו ולחותו הטבעיים (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

| 5 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6-8 פרוסות חזה עוף דקות
  • 1 כוס קרם קוקוס
  • 1 כוס קוביות אננס משימורים, מסוננות
  • 1 כף רוטב טריאקי
  • מלח ופלפל
  • 4 כפות שמן זית - לטיגון
  • פקאן סיני - לפיזור מעל

אופן ההכנה:

1. מחממים את שמן הזית במחבת. מתבלים במלח ופלפל את פרוסות חזה העוף ומטגנים משני הצדדים, עד שהן מלבינות. מוסיפים את קרם הקוקוס, קוביות האננס ורוטב הטריאקי. מערבבים בעדינות ומבשלים יחד כ-15 דק.

2. מעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעל פקאן ומגישים.

5 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
בעעעע וואו לאן אנשים הגיעו תיכף ישימו שניצל תירס עם גבינה צהובה טחינה ובננה יואוו נשמע חלומי חחחחחח
רואים שאין לכם טיפת הבנה במטבח לכו תעשו קורסים ותבינו שמה ששומעים ורואים זה לא מה שטועמים
חחחח
חחחחח צודקת חחחחח
1
Love watching your video's! Thank you!
מבשלות בכיכר