כיכר השבת

מתכון לסלט מרענן של כרוב, גזר, תפוח ושקדים

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו חושבת כמה צעדים קדימה ויוצרת סלט שיכול לככב על השולחן בחגים הקרבים, המורכב ממוצרים שיש לכולנו בבית: כרוב סגול, גזר, בצל ירוק, תפוח ירוק, שקדים ורוטב עדין אך מלא טעם (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

| 9 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 ראש כרוב סגול, קצוץ גס
  • 2 גזרים, חתוכים למקלות
  • 2 תפוחי עץ, חתוכים למקלות
  • 3 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק
  • 1/2 כוס שקדים מולבנים
  • לרוטב:
  • 1/2 לימון סחוט
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כף סילאן
  • מלח

אופן ההכנה:

מניחים בקערה את כל מרכיבי הסלט ומערבבים. בקערה נפרדת, מניחים את מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב. יוצקים את הרוטב מעל הסלט ומגישים.

9 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
6
היתגעגענונ למורן ולמתכונים הטובים .
5
מגרההההההה
4
יופי רק פאה קצרה זה טוב!!!
שום כלום לא טוב בפאה.
היא לא שעלה לדעתכם נכון? אז במקום להעיר על הפאה אפשר להחמיא על המתכון
צודקת או צודק

הצגת כל התגובות

3
הסלט נראה ממש טעים ויפה . אין עליך מורן ,אלופה !!!
2
מה משקל הכרוב?
1
לא שוטפים את הירקות??? הכלים לא טבולים יש עליהם עדיין מדבקות!! איך משדרים סרטון כזה באתר חרדי?
מבשלות בכיכר