זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 400 גרם בשר בקר טחון
- 100 גרם שומן טחון
- 1 בצל סגול, קצוץ דק דק
- 1/2 צרור כוסברה קצוצה
- 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
- מלח ופלפל
- 1 כף שמן + עוד לטיגון
- 300 גרם ארטישוק קפוא, פרוס דק
אופן ההכנה:
1. בקערה, מערבבים את הבשר, השומן, הבצל, הכוסברה והפטרוזיליה ומתבלים במלח פלפל. לשים היטב יחד. מכסים ומקררים 20 דקות.
2. מוציאים מקירור ולשים שוב. מחממים מחבת עם שמן. יוצרים קציצות ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
3. מוסיפים את הארטישוק הפרוס. מתבלים שוב. מוסיפים חצי כוס מים. מכסים, מבשלים יחד כ-8 דקות ומגישים.
הצגת כל התגובות