כיכר השבת

מורן פינטו מכינה קינוח קיצי של כדורי מלון ברוטב חמצמץ-מתקתק

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מביאה לנו קינוח שקל ליצור (אפילו בשבת עצמה) וכיף לאכול והיי, הוא אפילו בריא. מושלם, כבר אמרנו? קדימה, רוצו להכין (מתכונים, אוכל)

| 2 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 מלון צהוב
  • 10 עלי נענע, קצוצים דק + עוד - להגשה
  • 1 כף סוכר
  • 2 כפות ערק / וודקה
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים

אופן ההכנה:

1. חוצים את המלון לשניים ומרוקנים את הגרעינים בעזרת כף. בעזרת כף פריזאית יוצרים כדורים ומעבירים לקערה גדולה.

2. מוסיפים לקערה את הנענע ומערבבים. מוסיפים את הסוכר, הערק / וודקה ומיץ התפוזים ומערבבים היטב.

3. שומרים במקרר עד ההגשה ומגישים קר בכוס אישית, עם עלה נענע לקישוט.

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
תודה
1
נראה משהו!
מבשלות בכיכר