כיכר השבת

מבשלות בכיכר: הקונדיטורית מלכי אדלר + פינה חדשה ומפתיעה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מארחת את הקונדיטורית מלכי אדלר והן מכינות קינוח לחג או לכל הזדמנות, שדורש השקעה מינימלית: ממתק תמרים ומרציפן + הפתעה בסוף התכנית. אל תחמיצו (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

| 6 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 450 גרם ממרח תמרים
  • 100 גרם שקדים גרוסים (טחונים גס)
  • 100 גרם קוקוס
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • 1 כף קקאו
  • 50 גרם חמוציות / צימוקים – לא חובה
  • 150 גרם מרציפן - לציפוי

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים היטב את כל החומרים (למעט המרציפן). יוצרים 3 גלילים בקוטר 2 ס"מ ומקפיאים.

2. לאחר ההתייצבות מרדדים את המרציפן לעובי 5 מ"מ, עוטפים את גלילי התמרים ופורסים לממתקים קטנים באורך 5 ס"מ.

ניתן להכין מראש ולשמור בהקפאה.

6 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
6
אלופה ברמות
5
תגידו זה חמץ?
4
מורן את אלופה וברורה אי עליך

הצגת כל התגובות

3
וואו אלופות תודה!!
2
יפה. אןד עלי והצליחו
1
ייייייייייייייייפפפפפפפפ
מבשלות בכיכר