קישים אישיים במילוי ירקות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- בצק עלים, מופשר במקרר
- תערובת ירקות מבושלים כמו אפונה משימורים / קפואה, פרוסות כרישה, חתיכות אספרגוס (אנחנו בחרנו בתערובת)
- 1 ביצה
- 1/4 כוס שמנת לבישול
- 60 גרם גבינת צ'דר או גבינה צהובה, מגוררת
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
2. מרפדים בריבועי בצק עלים 4 תבניות קיש אישיות.
3. ממלאים כל תבנית מרופדת בבצק עם חופן קטן של תערובת ירקות.
4. בכלי קטן, טורפים יחד את הביצה והשמנת ומחלקים את התערובת בין התבניות. מפזרים מעל את הגבינה המגוררת.
5. אופים במשך 15 דקות.