כיכר השבת

תוצרת בית

מתכון לקרוטונים ביתיים למרק בציפוי עשבי תיבול

לחם מחמצת קרוע גס וחופן עשבי תיבול יכולים לחולל פלאים כשמחברים אותם יחד ומשגרים אותם לתנור: מתכון לקרוטונים בציפוי עשבי תיבול שיסתדרו נהדר עם כל מרק או כקרוסטיני למגוון מטבלים (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
קרוטונים בציפוי עשבי תיבול
קרוטונים בציפוי עשבי תיבול (צילום: Louis Hansel on Unsplash)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כיכר לחם מחמצת, קרוע בצורה גסה
  • 2 כפות אורגנו טרי קצוץ או 2 כפיות אורגנו מיובש
  • 2 כפות עלי תימין טריים או 2 כפיות תימין מיובש
  • 2 שיני שום, כתושות
  • מלח גס

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות.

2. מפזרים את קרעי הלחם בתבנית גדולה, מפזרים מעל את התיבול ומזלפים את שמן הזית.

3. אופים במשך 10-15 דקות או עד שהלחם משחים.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
לחמים ומאפים