כיכר השבת

קרמי ועשיר: ממרח שקדים עם פקאן ושוקולד

כל מה שאתם צריכים זה לקלות לחם משובח בטוסטר או בתנור, או לטגן אותו, ולמרוח בנדיבות את הממרח המעולה הזה: מתכון לממרח שקדים עם אגוזי פקאן ושוקולד במרקם קרמי, עשיר וטעים (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
ממרח שקדים עם אגוזי פקאן ושוקולד
ממרח שקדים עם אגוזי פקאן ושוקולד (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס שקדים גולמיים
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן גולמיים
  • 4 כפות שוקולד איכותי מגורר
  • 2 כפות שמן חמניות
  • 1/4 כפית מלח, רצוי מלח גס

אופן ההכנה:

מתכון ל-1/2 1 כוסות של ממרח

1. טוחנים במעבד מזון את השקדים ואגוזי הפקאן עד שהם קצוצים דק דק.

2. מוסיפים את השוקולד, השמן והמלח וטוחנים יחד 3-5 דקות נוספות עד לקבלת קרם חלק.

3. משתמשים מיד או שומרים את הממרח בכלי אטום במקרר (הוא יישמר היטב עד חודש). מביאים את הממרח לטמפרטורת החדר לפני השימוש.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
רטבים וממרחים