ממרח שקדים עם אגוזי פקאן ושוקולד (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 כוס שקדים גולמיים
- 1/2 כוס אגוזי פקאן גולמיים
- 4 כפות שוקולד איכותי מגורר
- 2 כפות שמן חמניות
- 1/4 כפית מלח, רצוי מלח גס
אופן ההכנה:
מתכון ל-1/2 1 כוסות של ממרח
1. טוחנים במעבד מזון את השקדים ואגוזי הפקאן עד שהם קצוצים דק דק.
2. מוסיפים את השוקולד, השמן והמלח וטוחנים יחד 3-5 דקות נוספות עד לקבלת קרם חלק.
3. משתמשים מיד או שומרים את הממרח בכלי אטום במקרר (הוא יישמר היטב עד חודש). מביאים את הממרח לטמפרטורת החדר לפני השימוש.