כיכר השבת

תוצרת בית

פסטו עגבניות מיובשות שמתקתקים ב-10 דקות

הכי איטלקי שיש: פסטו אדום נהדר שיכול להיות ממרח שישדרג כל כריך, רוטב לפסטה או לכל מנה אחרת שרק תרצו. מתכון לפסטו עגבניות מיובשות עם בזיליקום, אגוזי מלך ופרמזן שמתקתקים ב-10 דקות (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
פסטו עגבניות מיובשות עם בזיליקום, אגוזי מלך ופרמזן
פסטו עגבניות מיובשות עם בזיליקום, אגוזי מלך ופרמזן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 כוס (50 גרם) עגבניות מיובשות רכות
  • 1 כוס (40 גרם) 4עלי בזיליקום, דחוסים היטב
  • 1/2 כוס אגוזי מלך
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1/3 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • 1/4 כפית מלח
  • קורט שבבי צ'ילי גרוס

אופן ההכנה:

בבלנדר, טוחנים את כל הרכיבים במשך 30-60 שניות במהירות גבוהה עד לקבלת מרקם משחתי אחיד.

שומרים בכלי אטום במקרר.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
נראה טעים😋😋
נראה טעים
רטבים וממרחים