כיכר השבת

טחינה סלק: ממרח או מטבל מתקתק וטעים

משעמם לכם בסנדוויץ'? מחפשים מטבל מעניין יותר לירקות? נסו את השדרוג המעולה הבא: טחינה עם סלק טעימה, מעט מתקתקה יותר עם צבע משגע (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
טחינה סלק
טחינה סלק (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 סלקים, מקולפים
  • 1 כוס טחינה גולמית איכותית
  • 8 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • מלח

אופן ההכנה:

1. מבשלים במים את הסלקים או אופים אותם עד שהם רכים מאוד. מועכים את הסלקים לפירה.

2. בקערה, מערבבים את הטחינה עם מיץ הלימון ושמן הזית ואז מוסיפים את פירה הסלק, מתבלים במלח לפי הטעם ומערבבים עד לקבלת טחינה אחידה. שומרים בכלי אטום במקרר עד לשימוש.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
רטבים וממרחים