כיכר השבת

תוצרת בית

בוקר טוב: חמאת עשבי תיבול נפלאה

תמיד אמרנו שהשידוך הכי טוב ללחם זה חמאה - והנה דרך מעולה להפוך את העסק למעניין יותר: מוסיפים לחמאה עשבי תיבול בנדיבות, שולחים לקירור של 4 שעות וקיבלתם חמאה חדשה לגמרי (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
חמאה עם עשבי תיבול נפלאה
חמאה עם עשבי תיבול נפלאה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 240 גרם חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר
  • 2 ענפי תימין - רק העלים
  • 1 ענף רוזמרין - רק העלים
  • 1 ענף פטרוזיליה - רק העלים
  • 1 שאלוט קטן, קצוץ גס
  • 1/2 1 כפות חומץ בלסמי (לא חובה)
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.

2. פורשים על שולחן עבודה ניילון נצמד או נייר פרגמנט דק, מניחים את תערובת החמאה במרכז, מגלגלים וסוגרים את הקצוות כמו סוכריה, כך שיתקבל מעין נקניק.

3. מעבירים למקרר למשך 4 שעות להתייצבות, ואז פורסים ומגישים.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
רטבים וממרחים