כיכר השבת

להשוויץ איתו: ראנצ' יוגורט עם עשבי תיבול

ראנצ' זה רוטב, רק בגרסה סמיכה יותר שהופכת אותו לנהדר גם בכמות קטנה לסלט או כמטבל לירקות ומאפים מלוחים. מתכון לראנצ' יוגורט עם עשבי תיבול שכיף להשוויץ איתו במפגשי אירוח (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
ראנצ' יוגורט עם עשבי תיבול
ראנצ' יוגורט עם עשבי תיבול (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כוסות יוגורט יווני עם כמה שיותר שומן
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1/4 כוס עירית טרייה קצוצה
  • 1/4 כוס שמיר טרי קצוץ דק
  • 1/2 כפית אבקת בצל
  • 1/2 אבקת שום
  • 1/2 מלח
  • 1/2 פלפל שחור
  • 1/2 1 כפיות סוכר
  • 3 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:

1. מערבבים היטב את כל מרכיבי הראנצ'.

2. נותנים לראנצ' לנוח 20 דקות ורק אז מגישים.

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
רטבים וממרחים