ראנצ' יוגורט עם עשבי תיבול (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 2 כוסות יוגורט יווני עם כמה שיותר שומן
- 3 כפות שמן זית
- 1 שן שום, כתושה
- 1/4 כוס עירית טרייה קצוצה
- 1/4 כוס שמיר טרי קצוץ דק
- 1/2 כפית אבקת בצל
- 1/2 אבקת שום
- 1/2 מלח
- 1/2 פלפל שחור
- 1/2 1 כפיות סוכר
- 3 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה:
1. מערבבים היטב את כל מרכיבי הראנצ'.
2. נותנים לראנצ' לנוח 20 דקות ורק אז מגישים.