כיכר השבת

כך מתקתקים סלסת עגבניות ב-10 דקות או פחות

נתון א': קל נורא להכין את סלסת העגבניות הזו. נתון ב': היא פשוט מושלמת עם כל מנה ומוסיפה טעם פיקנטי מעקצץ וכיפי. תוצאה: אנחנו מכינים אותה שוב ושוב או מכפילים כמויות, כי היא נשמרת היטב במקרר עד עשרה ימים (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
סלסת עגבניות חריפה
סלסת עגבניות חריפה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 400 גרם עגבניות קצוצות משימורים
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק
  • 1/4 כוס כוסברה טרייה קצוצה
  • 2 פלפלים ירוקים חריפים (רצוי מזן חלפיניו), ללא הזרעים, קצוצים
  • 2 שיני שום, פרוסות
  • 1 כפית אורגנו מיובש
  • 1/2 כפית כמון
  • קורט סוכר (לא חובה)
  • מלח ופלפל שחור
  • מיץ לימון / ליים לפי הטעם

אופן ההכנה:

מניחים את כל המרכיבים במעבד מזון, טוחנים עד שכל המרכיבים נקצצים, אך נזהרים לא לטחון יותר מדי, אחרת הסלסה תאבד את המרקם שלה.

מגישים מיד או שומרים בכלי אטום במקרר עד 10 ימים.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
רטבים וממרחים