ממרח חלפיניו. ככה זה מתחיל (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 6 פלפלי חלפיניו
- 2 כפות מיונז
- 4 שיני שום, קלופות
- מלח
- קמצוץ תימין מיובש
- 1 כף לימון כבוש
אופן ההכנה:
1. מפזרים את הפלפלים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהם זהובים מאוד.
2. מיד לאחר האפייה, מכניסים את הפלפלים לשקית וסוגרים היטב למשך 10-15 דקות, כך שהאדים יכלאו בפנים ויהיה קל לקלף את הפלפלים.
3. במעבד מזון, טוחנים את הפלפלים הקלופים עם שאר המרכיבים עד לקבלת ממרח חלק. שומרים במקרר בכלי אטום.
הצגת כל התגובות