כיכר השבת

באנו לעזור

איך להכין רסק תפוחים ביתי תוך 20 דקות

אם אתם לא חובבים גדולים של קילוף תפוחים, המתכון הזה בשבילכם: הנה דרך מעולה להכנת רסק תפוחים ביתי תוך 20 דקות, בלי להסתבך עם קילופים וקולפנים והמון אשפה מיותרת ודביקה. כל מה שאתם צריכים זה מקל בלנדר (מתכונים, אוכל)

| 2 | כיכר השבת |
רסק תפוחים תוך פחות מ-20 דקות
רסק תפוחים תוך פחות מ-20 דקות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • כמה תפוחים שאתם רוצים

אופן ההכנה:

אם אתם לא חובבים גדולים של קילוף תפוחים, המתכון הזה בשבילכם: הנה דרך מעולה להכנת רסק תפוחים ביתי תוך 20 דקות, בלי להסתבך עם קילופים וקולפנים והמון אשפה מיותרת ודביקה.

ציוד נדרש: סיר גדול ומקל בלנדר.

• חוצים לשניים את התפוחים, מוציאים את הליבה וקוצצים את חצאי התפוחים בקליפתם.

• ממלאים סיר גדול ב-3 ס"מ של מים, מוסיפים את התפוחים הקצוצים ומבשלים על אש בינונית במשך 15 דקות, עד לריכוך. מסירים מהאש.

• בעזרת מקל בלנדר, טוחנים את התפוחים למידת הריסוק הרצויה. ו...זהו.

• בשלב זה תוכלו להחליט אם אתם מעדיפים את רסק התפוחים שלכם טבעי, או לתבל בסוכר וקינמון ולערבב היטב.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
לאדות בסיר (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אורח
1
יצא נדיררררר ואואואואואו
יואל
רטבים וממרחים