כיכר השבת

טעים ומחממם

מתכון למרק כתום: טעים במיוחד בימי החורף הגשומים!

כששבוע קר וסוער לפנינו, אין כמו לפתוח עם מרק כתום ומהביל. טעמו והתחממו. בתאבון! (אוכל ומתכונים).

| 4 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

מרק כתום (צילום: ורד כהן)
סועדים8
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
פרווה

מצרכים

  • בטטה קלופה, חתוכה לקוביות 3 יחידות
  • שיני שום כתושות 4 יחידות
  • עדשים כתומות חצויות 3 כוס
  • מלח 1 כף
  • תבלין צ'ילי 1 כפית
  • כורכום 1 כפית
  • אבקת מרק עוף 1 כף
  • פלפל שחור/ לבן 1 כפית
  • קינמון 0.25 כפית
  • סוכר חום 1 כפית

הוראות הכנה:

הניחו בסיר את כל המרכיבים וכסו במים (בערך שתיים וחצי ליטר מים). ערבבו.

הרתיחו ובשלו על להבה גבוהה- בינונית בערך 50 דקות עם מכסה סגור עד לריכוך.

ניתן לאכול כך או למעוך. מומלץ טחינה עם מוט בלנדר.

בתיאבון. 

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

תוכן שאסור לפספס
4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
יאמממממממממ
אלישבע
👍🏻
ורד כהן
1
נראה מעולה תודה
ישראל
טעים במיוחד אבל מה אים מתכון לטשונט
עמרם
אולי גם יעניין אותך
מרקים