כיכר השבת

מרענן

מרק מלפפונים קר עם יוגורט וכוסברה

בחום של שלהי קיץ ולאחר כל מעדני השבת, מרק קר הוא ארוחת הצהריים האולטימטיבית. כאן הוא עשוי עם מלפפון, יוגורט יווני, שמנת, כוסברה, פלפל חלפניו ועוד הרבה דברים טובים. מדהים איך אפשר להפוך משהו כל כך פשוט ורגיל למנה כזאת מופלאה (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
מרק מלפפונים קר
מרק מלפפונים קר (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/3 פלפל חלפניו קצוץ
  • 1 כף פרוסות בצל שאלוט
  • 1 שן שום קטנה
  • 1 מלפפון צר וארוך, חתוך לפרוסות
  • 1-2 כפות מיץ ליים
  • 1 כוס יוגורט יווני רגיל
  • 1/4 כוס שמנת חמוצה
  • 3/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל לבן
  • 1 כפית כוסברה קצוצה
  • 1 כף שמן זית

אופן ההכנה:

1. מניחים את כל המרכיבים בבלנדר ומערבלים עד לקבלת תערובת חלקה.

2. מקררים עד להגשה.

3. מקשטים עם פרוסות מלפפון / שאלוט קצוץ דק / עלי מנטה / כוסברה / פרחים אכילים / שמנת חמוצה / טפטוף שמן זית ומגישים מיד.

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
מרקים