![גספאצ'ו - המנה הרשמית של הקיץ](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=webp,fit=contain,width=1200/2014/06/12/48bbc8d0-02bf-11ef-97a3-e12a00cf89de__h667_w1000.jpg)
רכיבים
- 250 מ"ל מיץ עגבניות
- 1 בצל קטן
- 1 שן שום
- 1 גמבה
- 1 מלפפון
- 200 גרם עגבניות מרוסקות (טריות או משימורים)
- 6 כפות שמן זית
- 1/4 כף סוכר
- מלח
אופן הכנת גספאצ'ו:
רגע לפני: כל מה שאתם צריכים כדי לעבור את הקיץ בשלום זה לדעת להכין את המנה המופלאה הזו: מתכון לגספאצ'ו - שזה בין מרק קר למשקה פרוזן, טעים ומרענן במיוחד.
• מקלפים וקוצצים את המלפפון, הגמבה, הבצל והשום.
• מעבדים בבלנדר את העגבניות המרוסקות,יחד עם המלפפונים, הגמבה, הבצל והשום הקצוצים, עד לקבלת מרקם טחון היטב.
• בקערה גדולה מאחדים את הירקות הטחונים יחד עם מיץ העגבניות ושמן הזית, ומתבלים בסוכר ומלח - לפי הטעם.
• מכניסים למקרר, שהגספאצ'ו יצטנן היטב.
הגשה: יוצקים את הגספאצ'ו לקעריות זכוכית אישיות, קוצצים ירקות ומלפפונים ומפזרים מעל. לשדרוג המנה, מטפטפים מעל שמנת חמוצה ומגישים מיד.
חדש! בקבוק 1 ליטר - הארוחה טעימה יותר עם קוקה-קולה