רכיבים
- 8 קישואים בינוניים ומוצקים היטב
- 2 בצלים לבנים
- 240 מ״ל חלב קוקוס
- 4 כפות שמן זית
- 1/2 2 ליטר ציר ירקות או מים
- קורט אגוז מוסקט
- פלפל לבן
- מלח
אופן הכנת מרק קישואים:
רגע לפני: מנה ראשונה מפנקת שתתקבל בברכה בשבת חורפית: מתכון להכנת מרק קישואים נפלא במרקם קרמי חלק. שילוב טעמים טבעיים בתוספת טאצ' מרומז של אגוז מוסקט.
• חותכים את הקישואים בקליפתם לקוביות בגודל שווה.
• מחממים את השמן בסיר גבוה ומטגנים בו את הבצל עד שיהפוך לשקוף.
• מוסיפים לסיר את קוביות הקישואים ומאדים יחד במשך 10 דקות, על אש בינונית.
• מוסיפים לסיר את המים או ציר מרק הירקות, מתבלים במלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט ומכסים. מבשלים במשך 40 דקות.
• טוחנים את המרק בעזרת מקל בלנדר, מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים להרתחה.
אופן ההגשה: יוצקים את המרק לקעריות אישיות, מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ דק ו-3 טיפות שמן שומשום.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
הצגת כל התגובות