(צילום: shutterstock)
המצרכים למרק קטניות חורפי
- 1 כוס עדשים כתומות
- 1 כוס גרגירי חומוס מבושלים
- 2 כוסות בורגול
- 3 ענפי סלרי קצוצים
- 1 בצל קצוץ דק
- 3 עגבניות מגורדות
- מלח
- פלפל שחור
- 1 כפית שטוחה כמון
- 2.5 ליטר מים או ציר ירקות
- 2 כפות שמן
אופן ההכנה של מרק קטניות חורפי
- משרים בקערה את הבורגול והעדשים ל-20 דקות, ומסננים.
- בסיר מחממים את השמן ומטגנים את הבצל והסלרי.
- מוסיפים את הכמון ואת הקטניות לסיר, מערבבים.
- מוסיפים את העגבניות המגורדות, והמים.
- מבשלים 30 דקות
- מתבלים במלח ופלפל.
- מבשלים עוד כ-30 דק׳
- מגישים חם
חורף בריא!