כיכר השבת

שמחה בלבבות

לביבות ירק פיקנטיות: טעימות היישר מהמחבת

לביבות ירק מתאימות במיוחד לחנוכה. הן בריאות ומתאימות לא רק לחובבי החלבי- אפשר לאכול אותן כתוספת לארוחה בשרית. הקציצות נחטפות מהמחבת! (אוכל ומתכונים)

| 1 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

לביבות ירק (צילום: ורד כהן)
מנות/יחידות30
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

מצרכים

  • בצל 1 יחידות
  • תפו"א 4 יחידות
  • קישוא 2 יחידות
  • גזר 2 יחידות
  • חופן כוסברה קצוצה 1 יחידות
  • מלח 1 כף
  • פלפל שחור 1 כפית
  • כורכום 0.5 כפית
  • תבלין קארי 1 כף
  • א' מרק עוף פרווה 1 כף
  • קמח 1.5 כוס
  • ביצים 4 יחידות
  • שמן 1 יחידות
  • שמן לטיגון 1 יחידות

הוראות הכנה:

גרדו בפומפייה או במעבד מזון את הירקות והניחו בקערה עם כל המצרכים עד לקבלת עיסה אחידה.

חממו שמן במחבת בגובה 1-2 סנטימטר וטגנו משני הצדדים.

הוציאו למגש עם נייר סופג.

בתיאבון!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
במקום להוסיף קמח צריך להוסיף מלח ולהניח את כל הירקות המגורדים במסננת לחצי שעה ואחכ לסחוט הכל
יואל
אולי גם יעניין אותך
תוספות וירקות