המרכיב הסודי שהופך ירקות בתנור לטעימים יותר (צילום: shutterstock)
מה צריך? ירקות אהובים (שלנו: גזר, תפוחי אדמה, סלק, כרובית) - חתוכים לקוביות או רבעים, תבנית צלייה וחומץ לבן קלאסי.
אופן ההכנה:
מזלפים חומץ טפטוף לבן על הירקות שאתם מתכננים להגיש רגע לפני שאתם מכניסים את התבנית לתנור - ואחרי שתיבלתם כבר את הירקות לפי מתכון זה או אחר. וזהו!
למה זה עובד? החומציות של החומץ מתאדה ככל שהירקות נצלים, אבל בו זמנית היא נותנת "בעיטה" רצינית ומוסיפה עומק אמיתי לטעם. שווה לנסות.