כיכר השבת

מושלם לכל ארוחה!

הטריק המפתיע להכנת כרובית מטוגנת בציפוי קראנצ'י

כל פרח של כרובית עטוף בצורה מושלמת בפירורים שמייצרים קראנץ' מדהים עם כל ביס | הכרובית מוגשת לצד רוטב צ'ילי מתוק-חריף, שמתפשט עליו ומעניק למנה את הטוויסט המושלם שממכר כל מי שטועם (אוכל ומתכונים)

This browser does not support the video element.

כך תכינו כרובית מטוגנת, פיקנטית וקריספית ב-5 דקות הכנה- צפו (צילום: אוראל בראל)
סועדים6
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

מצרכים

    אופן ההכנה:

    • מטגנים בשמן עמוק על חום של 160 מעלות עד להשחמה קלה.
    • מוצאים לנייר סופג.
    • מסדרים בצלחת הגשה ומפזרים מעל רוטב צ׳ילי מתוק ועלי בצל ירוק קצוץ.

    בתאבון!

    תוכן שאסור לפספס
    תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    התגובה נשלחה בהצלחה.
    בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
    התגובה נשלחה בהצלחה.
    בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
    אולי גם יעניין אותך
    תוספות