ראש השנה - התחלנו

סיגרים חגיגיים במילוי בשר ראש מפורק

מעטפת קראנצ'ית ממכרת ובפנים בשר ראש מפורק נימוח ומתובל היטב של 'וול דאן' - תוספת יפהפייה וטעימה לשולחן החג. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים לראש השנה, אוכל)

סיגרים במילוי בשר ראש של וול דאן (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה50 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 600-800 גרם בשר ראש מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 5-7 פלפלי סודניה
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית כמון
  • 5-6 שיני שום, קלופות ושלמות
  • 1 כף שמן זית
  • 2 כפות סילאן
  • 10 עלי סיגר
  • 5 כפות קמח
  • 5 כפות מים קרים
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

1. מרפדים תבנית בנייר כסף ואז בנייר אפייה ומניחים במרכז את נתח הבשר. מפזרים מעל את שיני השום ופלפלי סודניה, מתבלים במלח, פלפל שחור וכמון, מזלפים את הסילאן, וסוגרים מעל את נייר האפייה ואז את נייר הכסף ואוטמים היטב כדי שלא יצאו נוזלים.

2. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 4 שעות.

3. לאחר האפייה, פותחים את נייר הכסף ונייר האפייה, מפרקים את הבשר בעזרת מזלג ונותנים לו להצטנן קלות.

הרכבת הסיגרים:
4. בכלי קטן, מערבבים את הקמח והמים לבלילה אחידה - היא תהיה "הדבק" של הסיגרים.

5. פורשים עלה סיגר על משטח עבודה, מברישים בבלילת הקמח את שולי הסיגר ומניחים כף נדיבה מהמלית בחלק התחתון האמצעי של הסיגר (שומרים על שוליים של 3 ס"מ מלמטה). מגלגלים את העלה לסיגר מהודק כמו בסרטון.

6. מחממים שמן לטיגון עמוק (בגובה של כ-5 ס"מ) ומטגנים את הסיגרים עד להשחמה יפה. מגישים חם לצד טחינה טובה.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותיהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

10 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

5
ניראה טוב לאללה הכין את זה בעזרת השם תודה על ההשקעה🙏🏼
חיים
בהצלחה . תודה רבה
אוראל בראל
4
בשר ראש הוא מאוד יקר חבל לי "לבזבז" אותו על מילוי סיגר. האם יש בשר אחר עליו אתה ממליץ שייצא רך ומתאים למילוי?
שאלה
בדרך כלל משתמשים בבשר מספר 2 צלעות בקר
אוראל בראל
3
ובסוף הטחינה דלילה מדי. באסה
אבי
זה טעים גם בלי טחינה אבל על עניין הדלילות זה עניין של טעם יש כאלה שאוהבים דליל יותר ויש כאלה פחות
חיים
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות