כיכר השבת

 חציל!

שניצל קריספי, אבל לא בשרי!

אם גם אצלכם שניצל הוא מאכל קבוע בתפריט השבועי, השניצל הזה יהיה פתרון מוצלח לארוחה פרווה בתשעת הימים.   

| 11 | כיכר השבת |
קריספי, קריספי!
קריספי, קריספי! (צילום: אוראל בראל)

This browser does not support the video element.

(צילום: אוראל בראל)

שניצל חציל קריספי במיוחד

מצרכים: ל- 7 שניצלים של חציל

1 חציל גדול

פירורי לחם

כוס קמח

כוס מים

כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

קלפו את קליפת החציל ופרסו לאורך החציל לפרוסות, הניחו על משטח סופג נוזלים ופזרו מעט מלח להוצאת הנוזלים שבחציל.

לאחר חצי שעה ספגו בעזרת נייר סופג את כל הנוזלים. הניחו בקערה קמח, מים, פלפל שחור, מלח וערבבו היטב.

טבלו את החציל בטמפורה ואז צפו בפירורי לחם וטגנו בשמן עמוק להשחמה.

תוכן שאסור לפספס
11 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
7
אין על המתכונים של אוראל. תודה רבה!
מחכים כל שבוע למתכון שלכם!!!
תודה רבה אין עליכם
אוראל בראל
6
אלוף! מגרה !
עדי
תודה לך
אוראל בראל
5
תותח!!! תמשיך לשלוח מתכונים!
איציק
תודה רבה
אוראל בראל

הצגת כל התגובות

4
נראה טעים אבל רחוק מערך התזונתי של ''שניצל'' - עוף, דג, סויה...
מישהו
פחחח זה הרבה יותר בריא מצחיק
לםם
3
מה עם הבריאות ??? נראה שהשניצל ספוג בשמן, או שאני טועה. בכל מקרה נראה מעולה .
רואה בלי חשבון
2
יצא מעולה! טעים מאוד! תודה רבה :)
יהודית
1
וואו נראה מגרה אשששש אוראל איך אתה מכין את הטמפורה שלך?
אביטל
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים