
קריספי, קריספי! (צילום: אוראל בראל)
This browser does not support the video element.
(צילום: אוראל בראל)
שניצל חציל קריספי במיוחד
מצרכים: ל- 7 שניצלים של חציל
1 חציל גדול
פירורי לחם
כוס קמח
כוס מים
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
קלפו את קליפת החציל ופרסו לאורך החציל לפרוסות, הניחו על משטח סופג נוזלים ופזרו מעט מלח להוצאת הנוזלים שבחציל.
לאחר חצי שעה ספגו בעזרת נייר סופג את כל הנוזלים. הניחו בקערה קמח, מים, פלפל שחור, מלח וערבבו היטב.
טבלו את החציל בטמפורה ואז צפו בפירורי לחם וטגנו בשמן עמוק להשחמה.
הצגת כל התגובות