כיכר השבת

עונג שבת: נתחי עוף בדבש ואורגנו

מתכון קל וטעים של נתחי עוף, ומשרה מעולה ומתקתק של דבש ומעט אורגנו. אכן, מאכל שראוי לעלות על שולחן מלכים. מתכון

| 2 | כיכר השבת |
נתחי עוף בדבש ואורגנו. מתכון קל מהיר ומשובח
(פלאש 90)

מתכון עוף טרי, ומשרה מעולה של דבש ואורגנו. אכן, מאכל שראוי לעלות על שולחן השבת.

המצרכים

1 ק"ג נתחי עוף, או פרגיות. לפי בחירה.

לרוטב:

רבע כוס (80 גרם) דבש

רבע כוס שמן זית

רבע כוס חומץ בן יין אדום

1 כפית אורגנו יבש

1 שן שם כתושה

מלח, פלפל לבן

אופן ההכנה:

בוחשים יחד את כל המרכיבים.

משרים את נתחי העוף בקערה במשך כמה שעות.

מחממים את התנור למצב גריל, וצולים במשך 15-20 דקות

בתאבון

תוכן שאסור לפספס
2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים