סדרת מתכוני התוספות של כיכר השבת ממשיכה. והפעם: ירקות צלויים בתנור, נהדרים כתוספת לצד אורז או תפוחי אדמה.
רכיבים:
חציל גדול,
בצל אחד גדול,
גמבות,
פלפל צהוב וכתום,
קישוא אחד.
אופן ההכנה:
קולפים את הקישוא (חובה) והחציל. פורסים את הירקות לריבועים בינוניים.
מניחים את הירקות בקערה ומפזרים כף סוכר, כפית מלח, שתי שיני שום קצוצות דק דק, שתי כפות קטשופ, 200 גרם רסק עגבניות, שתי כפות שמן זית, שתי כפות חומץ.
מערבבים היטב. מפזרים בתבנית אפיה ואופים בחום גבוה עד שהירקות מושחמים.
ניתן להוסיף על אורז או תפוחי אדמה. חגיגה של טעמים.