כיכר השבת

מתכון לשבת: עוף בציפוי שניצל פריך

לכל אחת יש את השיטה הייחודית לה להכנת המעדן האהוב והנפוץ. והפעם, המיונז והדבש יוצרים חגיגה של טעמים

| 2 | כיכר השבת |
שניצל (צילום יח"צ עוף טוב)
שניצל (צילום יח"צ עוף טוב)

הוא מתכון נפוץ ואהוב במיוחד, אך לכל אחת יש את השיטה שלה להכנת המעדן. הפעם, המיונז והדבש יוצרים חגיגה של טעמים.


החומרים:

חלקי עוף שונים.

פרורי לחם, או קמח מצה.

כפית גדושה בדבש.

כפית מיונז.

שום גבישי.

שמן.

שביבי מרגרינה.

תבלינים לפי הטעם.

אופן ההכנה:

בוחשים בצלחת את הדבש והמיונז עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים מעט שום גבישי.

מתבלים היטב את פרורי הלחם. יוצרים שכבה אחידה ודקה סביב חלקי העוף של תערובת הדבש והמיונז.

משמנים תבנית אפיה. מניחים את חלקי העוף ועוטפים אותם בפרורי לחם.

מניחים מעל כל חלק חתיכה קטנה של מרגרינה.

אופים בחום בינוני עד להשחמה.

לבריאות!

תוכן שאסור לפספס
2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים