כיכר השבת

תוספת נהדרת: פירה עם ערמונים

שפית הבית של "כיכר השבת" מורן פינטו מגישה 9 מתכונים מיוחדים, שיפארו את שולחן הסדר שלכם • מתכון נעים לתוספת נהדרת ויחודית שמשדרגת את הפירה המשעמם - מתכון כשר לפסח: פירה עם ערמונים (אוכל)

| 2 | כיכר השבת |
ערמונים שמשדרגים כל פירה משמעם, מתכון כשר לפסחערמונים שמשדרגים כל פירה משמעם, מתכון כשר לפסח
ערמונים שמשדרגים כל פירה משמעם, מתכון כשר לפסח (צילום: shutterstock)
זמן הכנה50 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 5 תפוחי אדמה קלופים ומבושלים היטב
  • 200 גר׳ ערמונים בוואקום
  • 2 בצל לבן גדול קצוץ דק ומטוגן עד הזהבה
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מועכים היטב לפירה את תפוחי האדמה' בכלי גבוה טוחנים את הערמונים עם הבצל המטוגן.

מערבבים את תפוחי האדמה יחד עם הערמונים, ומתבלים במלח ופלפל ושמן זית.

אם זן תפוחי האדמה יבש מעט ניתן להוסיף מעט ממי הבישול של התפוחי האדמה.

תוספת נהדרת לצד מנת בשר.

תוכן שאסור לפספס
2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
מתכון נראה פצצה חובה לנסות.
יעל
1
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ללא שם
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים