כיכר השבת

מתכון: שניצל משובח ברוטב מדהים

בואו לשדרג את השניצל שלכם ולהפוך אותו למשובח מתמיד: השפית מורן פינטו, עורכת מדור 'אוכל' בכיכר השבת, מגישה מתכון לשניצל שכבות, בליווי עדין של יין וסילאן (אוכל, מתכונים)

| 1 | כיכר השבת |
מתכון: שניצל משובח מתמיד ביין
(צילום אילוסטרציה: shutterstock)

המצרכים לשניצל ברוטב יין

  • 6 חצאי פרוסות חזה עוף דקות
  • 12 פרוסות פסטרמת בקר משובחת
  • 2 ביצים מקושקשות
  • 2 כוסות פירורים זהובים איכותיים
  • 3 כפות חרדל דיז׳ון חלק
  • שמן לטיגון

המצרכים לרוטב:

  • 1/2 בקבוק יין אדום
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 4 כפות סילאן

אופן ההכנה של שניצל ברוטב יין:

  • מניחים פרוסת פסטרמה ומורחים מעליה מעט חרדל.
  • מניחים מעליה חזה עוף ושוב חרדל, ומעל שוב פסטרמה (כמו סנדוויץ').
  • טובלים את הסנדוויץ׳ בביצה ובפירורים.
  • ומטגנים בשמן חם מכל צד 3-4 דק'.
  • בסיר קטן, מצמצמים את מרכיבי הרוטב עד קבלת רוטב סמיך.

להגשה: מעל כל שניצל מזלפים בעדינות מרוטב היין

שבת שלום.

מורן פינטו

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
ממש מתכון טוב.
הילה
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים