![מיוחד: כנפיים אסייתיות בצ'ילי וטריאקי](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=webp,fit=contain,width=1200/2013/01/02/1f386030-f19a-11ee-9d42-67d800702bc8__h667_w1000.jpg)
(צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי
רכיבים
- 1 ק"ג כנפיים
- 1 בצל
- 6 שיני שום
- 2 כפות רוטב סויה
- 4 כפות רוטב טריאקי
- 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 2 כפות שמן
- 1 כף ג'ינג'ר מגורד
אופן ההכנה:
• חממו מראש את התנור על 180 מעלות.
• חצו לשניים את הכנפיים והניחו אותן בתבנית רחבה. העדיפו להשתמש בתבנית חסינת אש (העשויה פיירקס או חרס) כדי לאפשר פיזור אחיד של חום התנור.
• פרסו את הבצל והשום לפרוסות, והוסיפו אותם לתבנית. שפכו מעל את הרטבים והג'ינג'ר והכניסו לתנור למשך 45 דקות.
אופן ההגשה: הניחו את הכנפיים על מצע אורז יסמין שהוכן מראש והגישו. בתיאבון!
הצגת כל התגובות