כיכר השבת

התוספת שתופסת

לביבות זוקיני וכרישה ארומטיות שמקפיצות כל ארוחה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת לביבות זוקיני וכרישה (מעין בצל עדין) מהירות ומזינות. טיפ: תוכלו לחתוך את הכרישה למקלונים קטנים כמו צ'יפס ולשלב בסלטים ותקבלו אקסטרה טעם (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

| כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כרישה, קצוצה יחסית דק
  • 2 זוקיני, מגורדים בפומפייה
  • 1 ביצה
  • 2 כפות שיבולת שועל גרוסה
  • מלח ופלפל
  • מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים את כל המרכיבים היטב יחד.

2. מחממים מחבת עם השמן ומטגנים את הלביבות משני הצדדים, עד להזהבה.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
מבשלות בכיכר