כיכר השבת

גוואקמולי: סלט אבוקדו עסיסי שמשדרג כל דבר

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", נעשה קפיצה קטנה למקסיקו ונכין את מטבל האבוקדו העשיר, הלא הוא הגוואקמולי, שהולך נהדר עם נאצ'וס - חטיף תירס קראנצ'י ובמיוחד לצד מנת המבורגר עסיסית (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

| 3 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 אבוקדו מעוך
  • 1/2 גמבה, קצוצה דק דק
  • 1/2 בצל סגול, קצוץ דק דק
  • 1/2 פלפל חריף, קצוץ דק דק
  • מעט פטרוזיליה, קצוצה דק
  • 1 לימון סחוט
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • שמן זית
  • נאצ'וס קנוי - להגשה

אופן ההכנה:

בקערה, מערבבים היטב את כל מרכיבי הגוואקמולי. משהים יחד כמה דקות ומגישים עם הנאצ'וס.

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
שמו לב
רק תזהרו שלא יהיו גרעיני למון בממרח!! לא
לא ידעתי שככה קוראים לך😉
עזית חממי
1
נשמע טעים . אני לפעמים.שמה עגבניות ושום שמן זית מלח ופלפל קצת מיונז
תהילה
מבשלות בכיכר