כיכר השבת

מה נאכל היום?

עסיסי בקטע אחר: פילה סלמון מושחר

סלמון המצופה בתערובת תבלינים מנצחת של פפריקה, צ'ילי, פלפל, טימין, בזיליקום ואורגנו ונצרב במחבת עד למצב שהוא ממש שחור. כן, זה טעים בטירוף בדיוק כמו שנשמע (מתכונים, אוכל)

| 6 | כיכר השבת |
עסיסי בקטע אחר: פילה סלמון מושחר
עסיסי בקטע אחר: פילה סלמון מושחר (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כף צ'ילי גרוס
  • 1 כף אבקת בצל
  • 2 כפיות מלח
  • 1/2 כפית פלפל לבן
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כפית טימין
  • 1/4 כפית בזיליקום מיובש
  • 1/4 כפית אורגנו מיובש
  • 4 נתחי פילה סלמון, ללא עור
  • 1/2 כוס מרגרינה בטעם חמאה, מומסת

אופן ההכנה:

1. מערבבים את הפפריקה, הצ'ילי הגרוס, אבקת הבצל, המלח, הפלפל הלבן והשחור, הטימין, הבזיליקום והאורגנו יחד בקערה קטנה.

2. מברישים את פילה הסלמון משני הצדדים ב-1/4 כוס מרגרינה ומפזרים מעל את תערובת התבלינים בצורה אחידה.

3. מחממים 2 כפות מרגרינה מומסת במחבת גדולה וכבדה, על אש גבוהה. מוסיפים את הסלמון ומבשלים עד שהוא משחיר, 2-5 דקות. מרימים את הפילטים, מוסיפים את שאר המרגרינה המומסת למחבת והופכים את הפילטים לתוך המרגרינה. מבשלים עד שהצד השני משחיר והדג מתפורר בקלות עם מזלג, 3-5 דקות.

6 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
תודה על המתכונים- אבל רחמנות, למה מרגרינה??? תנסו שמן קוקוס יוצא עדין עסיסי וגם הרבה יותר בריא
שלי
שמן זית
אפשר גם
3
השחור זה פשוט שרוף? דברים שרופים מכילים חומרים מסרטנים
חדחד
נכון מאוד
אמנון טיטינצקי
2
נראלי לשחור הזה קוראים שרוף... זה מסוכן....
שושי

הצגת כל התגובות

1
חחח... יצא שרוף ועשו מזה מתכון.
ערן
דגים