רכיבים
- 2 כפות פפריקה מתוקה
- 1 כף צ'ילי גרוס
- 1 כף אבקת בצל
- 2 כפיות מלח
- 1/2 כפית פלפל לבן
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/4 כפית טימין
- 1/4 כפית בזיליקום מיובש
- 1/4 כפית אורגנו מיובש
- 4 נתחי פילה סלמון, ללא עור
- 1/2 כוס מרגרינה בטעם חמאה, מומסת
אופן ההכנה:
1. מערבבים את הפפריקה, הצ'ילי הגרוס, אבקת הבצל, המלח, הפלפל הלבן והשחור, הטימין, הבזיליקום והאורגנו יחד בקערה קטנה.
2. מברישים את פילה הסלמון משני הצדדים ב-1/4 כוס מרגרינה ומפזרים מעל את תערובת התבלינים בצורה אחידה.
3. מחממים 2 כפות מרגרינה מומסת במחבת גדולה וכבדה, על אש גבוהה. מוסיפים את הסלמון ומבשלים עד שהוא משחיר, 2-5 דקות. מרימים את הפילטים, מוסיפים את שאר המרגרינה המומסת למחבת והופכים את הפילטים לתוך המרגרינה. מבשלים עד שהצד השני משחיר והדג מתפורר בקלות עם מזלג, 3-5 דקות.
הצגת כל התגובות