כיכר השבת

מה אוכלים היום?

אפשר לטגן, אבל כדאי לאפות: קציצות טונה ללא גלוטן

מורן פינטו סוגרת לכם פינה לארוחה מהירה וטעימה עם קציצות טונה ללא גלוטן, פריכות מבחוץ ורכות מבפנים שאפשר לטגן אותן, אבל כדאי הרבה יותר לאפות. הקציצות הולכות עם כל תוספת בערך וגם נהדרות כמילוי לסנדוויץ' (מתכונים, אוכל)

| 3 | כיכר השבת |
קציצות טונה אפויות או מטוגנות - ללא גלוטן
קציצות טונה אפויות או מטוגנות - ללא גלוטן (צילום: Karolina Grabowska on Pexels)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 קופסאות שימורי טונה (160 גרם כל אחת), מסוננות
  • 2 ביצים
  • 1 כוס שקדים טחונים
  • 1 בצל לבן, מגורד וסחוט בתוך מגבת מטבח נקייה
  • מלח ופלפל שחור
  • אם מטגנים (אופציה פחות מומלצת) - שמן לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את כל הרכיבים עד לקבלת עיסה אחידה.

2. בשל המרקם העדין של העיסה (כיוון שהיא נטולת גלוטן), יוצרים בזהירות קציצות, מסדרים אותן בתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהקציצות מקבלות גוון שחום.

אם אתם מעדיפים לטגן, מחממים במחבת גדולה שמן לטיגון חצי עמוק וכשהשמן חם מאוד, מניחים בתוכו את הקציצות, מטגנים במשך 2-3 דקות מכל צד ומוציאים לנייר סופג.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
מה אפשר לשים במקום כוס שקדים טחונים ?
ללא שם
אולי כדאי לנסות קוואקר טחון קצת כ3/4 כוס?
שלי
1
לכמה קציצות המתכון?
ללא שם
דגים