סלמון אפוי ברוטב פסטו עם עגבניות שרי ואספרגוס (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 נתחי פילה סלמון במשקל 170 גרם כל אחד
- 10 עגבניות שרי, חצויות
- 3 כפות פסטו
- 2 כפות שמן זית
- 450 גרם אספרגוס (לא חובה)
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. מניחים את שני נתחי הסלמון במרכז התבנית, מורחים עליהם את הפסטו, ומניחים מעל את חצאי העגבניות.
3. מסדרים את האספרגוס מימין ומשמאל לנתחי הסלמון, חצי מכמות האספרגוס בכל צד, מזלפים מעל שמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור.
4. אופים במשך 10-12 דקות ומגישים מיד.