כיכר השבת

מה נאכל היום?

סלמון אפוי בציפוי קראנצ'י של אגוזי מלך וצנוברים

דג הסלמון ידוע בסגולותיו הבריאותיות - הוא עשיר בחומצות שומן מסוג אומגה 3, מהווה מקור נהדר לחלבונים, עשיר בויטמין B ועוד ועוד, אבל עזבו את זה: הוא טעים וזמין. הנה מתכון לדג אפוי בציפוי פריך שמכינים בצ'יק צ'ק (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
סלמון אפוי בציפוי קראנצ'י של אגוזי מלך וצנוברים
סלמון אפוי בציפוי קראנצ'י של אגוזי מלך וצנוברים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 20 אגוזי מלך, קצוצים דק
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס טרי
  • 3 לימונים, חצויים
  • שמן זית
  • 6 נתחים של פילה סלמון
  • 4 כפות צנוברים

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-135 מעלות. בקערה קטנה, מערבבים את אגוזי המלך והצנוברים; מתבלים במלח ופלפל.

2. מניחים את הסלמון על פיסת נייר אפיה וסוחטים מעל את הלימון; מזלפים מעט שמן זית. מפזרים את תערובת האגוזים על הסלמון וסוחטים מעל את שארית הלימון.

3. אופים את הסלמון במשך 25-30 דקות או פחות במידה ומעוניינים במידת עשייה קלה יותר.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
דגים