עוגיות יום ולילה מקושטות (צילום: שאטרסטוק)
עוגיות מהבצק החום (צילום: שאטרסטוק)
מצרכים
300 גר' קמח
200 ג' נטורינה
100 גר' אבקת סוכר
1 ביצה
(2 כפיות קקאו- לחצי מעיסת הבצק)
סוכריות/ עדשים/ ברס- לבחירה
חרצנים
תבנית
נייר אפייה
הוראות הכנה
לושו במיקסר את כל החומרים, לחצי מהכמות הוסיפו 2 כפיות קקאו.
קררו את הבצק (החום והלבן) כ-15 דקות במקרר.
חלקו את הבצקים לכמה חלקים לפי כמות העוגיות הרצויה.
רדדו כל בצק בין שני נייר אפייה.
הסירו את הנייר העליון ותנו לילדים לחרוץ צורות מעניינות ולקשט בסוכריות שונות וצבעוניות לפי טעמם.
ניתן ליצור צורות משולבות משני צבעי הבצק.
אפו על 180 מעלות עד לקבלת גוון זהבהב.
רידוד הבצק בין שני נייר אפייה (צילום: שאטרסטוק)
חריצת הצורות (צילום: שאטרסטוק)
עוגיות יום ולילה לילדים (צילום: שאטרסטוק)
עוגיות יום ולילה לילדים (צילום: שאטרסטוק)