לבסיס:
- 250 גרם ביסקוויטים, טחונים גס
- 150 גרם חמאה, מומסת
- גרידת קליפה מלימון אחד
- 1 כף אבקת סוכר
למלית:
- 250 גרם גבינה לבנה 5%
- 250 גרם גבינת קרם מסקרפונה או קרם פטיסייר
- 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 1 כוס חלב
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 2 כפות אבקת סוכר
- 1 כפית מחית וניל או תמצית וניל
לקישוט:
- מגוון פירות העונה, פרוסים יפה (כמו: אננס, קיווי, תותים)
- נפאז' (לא חובה)
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל רכיבי הבסיס ומשטחים אותו בתבנית עגולה וגדולה.
2. בקערה בינונית, מערבבים היטב את הגבינה הלבנה והמסקרפונה.
3. בקערת מיקסר עם בלון הקצפה, מקציפים את השמנת המתוקה עד שמתקבל מרקם של יוגורט. מוסיפים את החלב והאינסטנט פודינג וניל, מקציפים במשך דקה ומוסיפים את הגבינות, אבקת הסוכר ומחית או תמצית הווניל ומקציפים רק עד שהחומרים מתאחדים לתערובת חלקה. נזהרים לא להקציף יותר מדי, אחרת הקרם עלול להישבר.
4. יוצקים את הקרם לתבנית ומשטחים את החלק העליון בעזרת מרית.
5. מקשטים את העוגה בפירות, מברישים את הפירות בנפאז' (לא חובה) ושומרים בקירור עד להגשה.