רכיבים
- ½1 כוסות קמח שיבולת שועל, מנופה
- 1/4 כוס קמח קוקוס, מנופה
- 1/4 כוס סוכר
- קורט מלח
- 1/2 כוס חמאת בוטנים, מומסת
- 1/2 כוס סירופ מייפל
- 1/4 כוס נתחי שוקולד לבן
- 1/4 כוס חמוציות מיובשות
- חלב - לפי הצורך
אופן ההכנה:
1. מרפדים צלחת גדולה בנייר אפיה ומניחים בצד. בקערת ערבוב גדולה, משלבים את הקמחים עם הסוכר והמלח.
2. מוסיפים את חמאת הבוטנים המומסת וסירופ המייפל ומערבבים היטב - התערובת צריכה להיות מאד מתפוררת. מוסיפים את נתחי השוקולד הלבן והחמוציות ומערבבים עד לשילוב מלא.
3. בעזרת כף, מוסיפים מעט חלב בכל פעם, עד שנוצרת בלילה עבה.
4. בעזרת הידיים, יוצרים כדורים קטנים ולוחצים בחוזקה על הצלחת המרופדת ליצירת עוגיה. מקפיאים במשך 10 דקות או מצננים במקרר במשך 30 דקות עד להתייצבות.