רכיבים
- ¼1 כוסות פירורי עוגיות אוראו
- 1/4 כוס חמאה, מומסת
- 500 גרם גבינת שמנת, מרוככת
- 1 כוס חמאת בוטנים
- 1 כוס סוכר
- 200 גרם שוקולד חלב, קצוץ
- ½1 כוסות שמנת מתוקה, מחולקות לשניים
אופן ההכנה:
1. בקערה בינונית, מערבבים היטב את הפירורים והחמאה.
2. מעבירים לתבנית קפיץ בקוטר 22 ס"מ ולוחצים לשכבה אחידה. מקררים במשך 10 דקות.
3. מערבבים את גבינת השמנת, חמאת הבוטנים והסוכר, עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מוסיפים חצי מכמות השוקולד ומערבבים היטב.
5. מקציפים פנימה כוס אחת מהשמנת. מקררים במשך 3 שעות.
6. בקערה קטנה, מחממים במיקרוגל את השמנת הנותרת יחד עם השוקולד הנותר, בחום גבוה, במשך דקה. מקררים מעט.
7. יוצקים מעל עוגת הגבינה. מקררים עד להתייצבות. טרם ההגשה, מעבירים סכין סביב שפת התבנית כדי לשחרר את העוגה.