כיכר השבת

מתכון למאפינס מקמח מלא עם שוקולד ואגוזים

תנו להם הרבה כבוד: מאפינס מקמח מלא המאפשרים לנו להנות ממאפה מתקתק ונימוח בפה, מינוס ייסורי המצפון, באדיבות הטבחית המופלאה אושרית אברג'יל (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
מאפינס מקמח מלא עם שוקולד ואגוזים
מאפינס מקמח מלא עם שוקולד ואגוזים (צילום: אושרית אברג'יל)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1.5 כוסות קמח מלא 80%
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קוקוס
  • 4 ביצים
  • 1 כוס ריצ׳
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 100 גרם שוקולד מריר, שבור דק
  • אגוזי לוז קלויים וקצוצים גס, לקישוט

אופן ההכנה:

1. מקציפים את הביצים והסוכר (אפשר עם מטרפה ידנית).

2. מוסיפים קוקוס ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים שמן, מערבבים ואז מוסיפים 1 כוס קמח ואבקת אפיה.

3. שופכים את הריצ׳, מערבבים היטב ומוסיפים עוד 1/2 כוס קמח.

4. מכניסים לעיסה חצי מכמות השוקולד ומערבבים.

5. מניחים בתבנית שקעים (בתוך מנג׳ט).

6. מפזרים מעל שברי אגוזי לוז ושוקולד.

7. אופים בחום של 170 מעלות במשך כ-20 דקות. כדאי לבדוק אחרי 15 דקות.

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
מתכונים לעוגות וקינוחים - כיכר השבת