מאפינס בננה ושברי שוקולד (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 ביצה בגודל Large
- 1/2 כוס סוכר
- 1/3 כוס + 1 כף שמן
- 2 בננות, מעוכות
- 1 כפית תמצית וניל
- קורט מלח
- 1 כוס קמח, מנופה
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1 כפית קינמון
- 80 גרם שוקולד מריר קצוץ או שוקולד צ'יפס
- אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה:
1. בקערה, טורפים בעזרת מטרפה את הסוכר, השמן, הביצה והבננות לבלילה אחידה.
2. מוסיפים את תמצית הווניל, הקמח, המלח, אבקת האפייה והקינמון וטורפים שוב. לסיום, מוסיפים את פצפוצי השוקולד ומאחדים הכל יחד.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא יבש. מצננים על רשת אפייה ולאחר שהמאפינס מתקררים, מפזרים מעל מעט אבקת סוכר.