רכיבים
- 4 כוסות פירורי ביסקוויטים
- 500 גרם טחינה גולמית
- 400 גרם שוקולד מריר איכותי
- 4 כוסות פצפוצי אורז
- 100 גרם חלבה
אופן הכנת חיתוכיות טחינה ושוקולד:
רגע לפני: עוגיות "עזרה ראשונה" מעולות, רק לשלוף מהמקפיא ולהגיש מיד: מתכון לחיתוכיות טחינה ושוקולד במרקם נימוח ונמס בפה. הקינוח המושלם שיפתיע את כולם.
• קוצצים את השוקולד לקוביות גסות, וממיסים אותו בסיר גדול, יחד עם הטחינה. מערבבים היטב יחד לנוזל חלק.
• מוסיפים לתוך הסיר את הבסקויטים ופצפוצי האורז.
• מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפיה.
• משטחים את התערובת על התבנית ומהדקים היטב בעזרת תבנית נוספת מעל.
• מפוררים את החלבה ומפזרים מעל, כשהכל עדיין חם.
• מכניסים למקפיא למספר שעות. כשהעוגה קפואה לחלוטין, חותכים אותה לריבועים שווים בגודל 3X3 ס"מ ומעבירים למנז'טים.
אופן ההגשה: קר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
הצגת כל התגובות