
קרוטונים בציפוי עשבי תיבול (צילום: Louis Hansel on Unsplash)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1/4 כוס שמן זית
- 1 כיכר לחם מחמצת, קרוע בצורה גסה
- 2 כפות אורגנו טרי קצוץ או 2 כפיות אורגנו מיובש
- 2 כפות עלי תימין טריים או 2 כפיות תימין מיובש
- 2 שיני שום, כתושות
- מלח גס
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. מפזרים את קרעי הלחם בתבנית גדולה, מפזרים מעל את התיבול ומזלפים את שמן הזית.
3. אופים במשך 10-15 דקות או עד שהלחם משחים.