אמריקן טוסט ממולא-המטעמים של ורד (צילום: ורד כהן)
סועדים1
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
מצרכים
- בצל חתוך לרצועות 0.5 יחידות
- גבעול בצל ירוק 1 יחידות
- חופן פטריות חתוכות 1 יחידות
- פרוסות לחם 2 יחידות
- ביצה 1 יחידות
- פרוסת גבינה צהובה 1 יחידות
- גבינת שמנת למריחה 1 יחידות
- מלח 1 יחידות
- פלפל שחור/ תבלין צ'ילי 1 יחידות
- שמן לטיגון 1 יחידות
אופן הכנה
טגנו בשמן את הבצלים והפטריות ותבלו במלח ופלפל.
שפכו מעל את הביצה והניחו מיד את פרוסת הלחם מעל. אחרי דקה הפכו.
הוסיפו למחבת מעט שמן כדי שהלחם ייטגן היטב.
הניחו פרוסת גבינה צהובה מעל החביתה.
מרחו גבינת שמנת על הפרוסה השנייה והניחו על הגבינה הצהובה.
כשתחתית הטוסט משחימה הפכו להשחמה של הצד השני וכשהלחם מטוגן מכל הכוונים, הוציאו לנייר סופג ואכלו...
בתיאבון!