מה אוכלים היום?

מחווה לל"ג בעומר: שקשוקה קבנוס חריפה אש

השפית מורן פינטו עם שקשוקה בתוספת פרוסות קבנוס ופלפל חריף וכל מה שאתם צריכים כדי לאזן את העסק הטעים והפיקנטי הזה זה המון בגט טרי או לחם שחור איכותי (מתכונים, אוכל)

|
1
| כיכר השבת |
שקשוקה קבנוס (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 15 עגבניות בשלות, חתוכות לקוביות
  • 300 גרם נקניק קבנוס, פרוס
  • 6 שיני שום, פרוסות
  • 3 פלפלים חריפים, קצוצים דק
  • 1 כף פפריקה בשמן
  • מלח ופלפל שחור
  • 4 כפות שמן
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 6 ביצים

אופן ההכנה:

1. במחבת רחבה מחממים את השמן ומטגנים את השום במשך כדקה. מוסיפים את העגבניות, הרסק והפלפלים החריפים ומבשלים על אש בינונית. מדי פעם מועכים עם המזלג.

2. מוסיפים את פרוסות הקבנוס, מתבלים במלח ופפריקה ומבשלים במשך 2-3 דקות נוספות.

3. יוצרים שקעים בתבשיל העגבניות ויוצקים פנימה את הביצים. מתבלים שוב במלח ופלפל שחור, מכסים את המחבת ומבשלים עד למידת העשייה הרצויה. מגישים עם באגט טרי או לחם שחור.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
נשמע טובבב
..
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות