לפני כשנה השיקה חברת 'מעדנות' קו ייצור ראשון מסוגו בישראל בהשקעה של 30 מיליון שקל שמדמה את שיטת הייצור האיטלקית המסורתית. הפיצות בסדרת MAMA MIA עשויות מקמח מיוחד לפיצה ומיוצרות על פי כל שלבי ההכנה המסורתיים של פיצה איטלקית: פרמנטציה (התפחה) ממושכת, כדרור הבצק לכדורים, פתיחת הבצק, שימוש ברוטב עגבניות משובח, ב- 100% גבינה, תוספות איכותיות ולבסוף אפיה בתנור אבן בטמפרטורה של 400 מעלות. תהליך ייצור זה מאפשר הכנת פיצות עם קראסט קריספי ובצק אוורירי.
פיצת MAMA MIA קיימת בטעמים למהדרין: פיצה מרגריטה, ופיצה עם זיתים, כעת מצטרפים הטעמים החדשים:
• פיצה מבצק עבה עם תוספת תירס.
• פיצה מבצק עבה עם תוספות בסגנון מקסיקני - תירס, פלפל אדום וחלפיניו.
יעל אטיאס, מנהלת יחידה עסקית מזון וקולינריה באגף השיווק של תנובה: "המטבח האיטלקי הוא אחד האהובים על הצרכן הישראלי*. על פי נתוני סטורנקסט, שוק הפיצות הקפואות גלגל כ-243 מיליון ש"ח בשנת 2023, כאשר מעדנות היא החברה המובילה בתחומה. אנו שואפים כל הזמן להמשיך ולהציע גיוון וחדשנות ולהביא לידי ביטוי מגמות וטרנדים עולמיים. תירס ופלפלים בחריפות מתונה הן תוספות אהובות על הצרכנים הישראלים.״
ניתן להשיג ברשתות המזון ונקודות המכירה ברחבי הארץ.